A SZABAD HELYEK FOLYAMATOSAN FOGYNAK!

KarizMan Alapképzés: Kerülj Közelebb a Nőkhöz, Férfiasságodhoz és a Belső Önbizalmadhoz a Gyakorlatban!

Ismerd Meg a KarizMan-Módszert és Élvezd a Fejlődést és az Átütő Pozitív Hatását!

 • Egyre lazábban és könnyebben fogsz tudni kapcsolatot teremteni.
 • Fejlődik a képességed, hogy bármikor kezedbe tudd venni az irányítást.
 • Görcsök nélkül tudsz egyre felszabadultabban ismerkedni, bárhol is legyél.
 • Megtanulod, hogyan lehet magabiztosan levenni a lábáról azt a nőt, akivel közös hullámhosszon vagytok, és összeilletek.
 • Megtalálod önmagadban a teljes férfit, és kibontakozik benned a hozzád tartozó, rejtett erő.

Felszabadulsz, Határozottá és Lehengerlővé Válsz, Őszintén, Bátran és Megnyerően Tudsz Majd Kommunikálni Nők és Férfiak Társaságában!

fade-leftfade-rightMiért érdemes mindenképp eljönnöd?

 • Azért, mert aki meglátogatja bármelyik rendezvényünket, az fejlődik. Nem zsákbamacskát árulunk, nem hitegetünk, hanem a szükséges lépéseket és a stratégiát vázoljuk fel Neked és gyakoroljuk be veled.
 • A konkrét módszereket adjuk a kezedbe és ültetjük gyakorlatba, hogy az önmagaddal és a nőkkel való kapcsolatod napról-napra jobbá váljon.
 • Több órán keresztül olyan nem mindennapi önbizalom-növelő élményben lesz részed, mely után már régóta áhítozol. Igen, TÉNYLEG!
 • A legszebb az egészben pedig az, hogy a kockázatod 0, mert a teljes árra én magam, Freiwill Ádám, vállalom személyesen a garanciát.

Gyakorlati Képzésünk Kihozza Belőled a Maximumot, Magas Szintre Fejleszti Társasági és Vezetői Képességeidet, Meggyőzőerődet!

 • Bombaerős módszer, hogy kapcsolataidban a megfelelő kommunikációs készségekre tehess szert!
 • Gyakorlatok és feladatok sorai, melyeken keresztül jobban megérted a nőket és a női-férfi kapcsolatot.
 • Megtanulod elengedni azt a félelmet, hogy magányos maradsz, hogy nem vagy rá képes, vagy hogy elhagy Téged a párod.
 • Megérted, hogyan férkőzhetsz hozzá ahhoz a korlátlan férfi erőhöz, mely már most is ott van benned, csak még nem tudsz róla.
 • Egy olyan új szemléletmódba avatlak be, mellyel a nőkhöz egy átlag feletti szinten közeledhetsz és visszautasítás helyett érdeklődést válthatsz ki.
 • Megismered a lépéseket, hogy a belső és külső életed a káosz és az állandó hullámvölgyek helyett egy stabilan fejlődő, pozitív pályára álljon.
 • Órákon át képzett, nagy tapasztalattal rendelkező női oktatók segítségével alkalmad nyílik egy teljeskörű életérzék, ritmus, tánc, kapcsolatteremtés és érzelmi intelligencia fejlődésen keresztülmenni.
 • Növekszik a vonzóerőd és az önérvényesítési képességed, valamint egyre jobban megéled a belső férfiasságod erejét.

A KarizMan-módszer

Ez 2018 legnagyobb durranása (melyen az előző években szorgosan dolgozott a csapat) és most az elsők között tapasztalhatsz meg egy teljesen újfajta megközelítését és erősítését a férfiasságodnak!

A KarizMan-módszer lényege a gyakorlatias, élményszerű tanulás egy olyan pozitív, elfogadó és támogató környezetben, ahol a játékosság és a felszabadultság van a középpontban.

hrowback

A speciálisan erre kidolgozott és letesztelt gyakorlatok hatására a belső fejlődési folyamatod felgyorsul, és tartósabb lesz a változás. A férfias testbeszéd sokkal mélyebben rögzül benned, a verbális kommunikációd lazább és könnyedebb lesz. Egyszerűen olyan jól érzed magadat a vonzó női oktatók körében, mint valószínűleg még soha.

Régi visszautasítások, fájdalmak és traumák kezdenek el begyógyulni a szívedben, de nem elnyomva (mint eddig sokszor), hanem feloldva őket. Felismerve a mögöttük lévő kihívást, feladatot és erőt.

Egy megújult önmagaddal találkozol a gyakorlatok alatt, mely a friss alapot fogja szolgálni a megváltozott személyiségedhez és életedhez.

Ami itt történik az nem csoda, de mégis sokan egyfajta "belső varázslatnak" élik meg, hiszen eddig nem volt lehetőségük ilyen szintű átalakulásra.

A legfontosabb az, hogy a változás élménye a tied és azt nem veheti el már tőled senki. Magaddal viszed, és ez ad erőt majd a folytatáshoz a mindennapokban.

Szóval, mire vársz?! Jelentkezz a lap alján míg be nem telnek a helyek!

 

A kb. 120 kiválasztott férfi, akiken eddig a KarizMan-módszert teszteltük, ilyen eredményekről számoltak be:

 • A tréning után sokkal bátrabban, maguktól mertek odamenni ismeretlen nőkhöz úgy, hogy korábban ez vagy csak nagyon ritkán, vagy egy belső "erőszak" által sikerült
 • Valaki úgy fogalmazott: "Volt egy nagy szekrény, amibe mindent bedobáltam, amivel nem mertem szembenézni. Most egy kicsit kinyílt az ajtó, és érdekes módon könnyebb is lett."
 • Sokkal mélyebb önismeretet éltek át a férfi-női energiák fogadása, és áramoltatása terén, mint eddig
 • Egyfajta melegítő tüzet éreztek a mellkasukban, ami erővel töltötte fel őket
 • Totális felszabadultságot éltek át, de nem csak fejben, hanem főleg érzések és élmények terén

- Limitált fő részére -

VIP Terepgyakorlat: ahol bemutatjuk az alapokat és begyakoroljuk Veled őket!

Próbáld ki velünk az aznap tanult vadonat új technikákat tapasztalt terepoktatókkal a hátad mögött, hogy még jobban rögzüljön az új gondolkozásmód. Sokszorozd meg a tapasztalataid a nőkkel, és szakíts a korábbi sikertelen próbálkozásaiddal! Ez a 3 órás éjszakai terepoktatás formába fog hozni Téged, és új tapasztalatokkal, majd egy hatalmas mosollyal az arcodon fogod zárni az estét. Nem ígérjük, hogy aznap este már barátnőd lesz, de egy nagy lépést teszel a cél felé. A terepoktatás 2-3 fős kiscsoportokban zajlik és csak egyszeri alkalommal lehet rá jelentkezni. A célunk vele, hogy nagyon kedvező áron láthasd, mekkora fejlődést lehet elérni pusztán 3 óra alatt. Hallgasd meg, hogy miben fejlődtek, és milyen sikereket értek el a korábbi résztvevők:

KI VAGYOK ÉS MIÉRT TARTOM CSAPATOMMAL A KÉPZÉST?

Több mint 10 éve kutatom a női-férfi kapcsolatte-remtést az ismerkedés és párkapcsolatok terén. Azóta több ezer férfinak és nőnek segítettem megtalálni a hozzájuk tartozó Igazit.

Főként saját tapasztalatokból szereztem meg azt a látásmódot, hogy érzékeljem a legrejtettebb részleteket is, és megállapítsam, hogy mi is tart vissza az utadon, utatokon.

Hol találkozhattunk már?

Büszkén mutatom be csapatomat!

Mindannyian egy cél érdekében dolgozunk együtt: azért hogy akik hozzánk fordulnak, azokból kihozzuk az erőt, mely mindig is ott volt bennük, csak eddig nem tudtak róla.

Képzett, motiváló tudásuk, saját karizmatikus életük, valamint tapasztalataik és vidám, emberszerető, empatikus hozzáállásuk adja meg az alapot egy remek hangulatú, fejlődéssel teli közös munkához.

100% Elégedettségi Garancia

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett, akkor jelezd felém a tréning folyamán, és a teljes összeget visszaadom neked. Ha a tréning végén úgy éreznéd, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél - annak ellenére, hogy mindent beleadtál, együtt leülünk, és megbeszéljük, hogyan tudnád még jobban beépíteni az itt tanultakat, és belátható időn belül elérni a célodat.

KORÁBBI TRÉNINGJEIM RÉSZTVEVŐI

Jelentkezz Most, és Vedd Kezedbe Életed Irányítását, Hogy Meghódítsd és Megtartsd Álmaid Nőjét!

GYERE MOST! HA BETELTEK A HELYEK, EGY IDEIG NEM JÖHETSZ!

ALAPKÉPZÉS + VIP TEREPOKTATÁS
59.970 FtMax 10 fő!
 • Részvétel a teljes 2 napos képzésen
 • Felkészítő útmutató és alapozó videók
 • Ültetés az 1. sorban
 • 3 óra vip terepoktatás szombat este (20.000 Ft értékben)
JELENTKEZÉS!
ALAPKÉPZÉS
39.970 Ft
 • Részvétel a teljes 2 napos képzésen
 • Felkészítő útmutató és alapozó videók
 • -
 • -
JELENTKEZÉS

Fontos: a nap tartalma nem lesz utólag megrendelhető videón.

Ezeket a változásokat fogod tapasztalni a tréning során és után:

 • Megismered a konkrét lépéseket, melyek álmaid nőjéhez és egy harmonikus párkapcsolathoz vezetnek
 • Eléred azt az önbizalmat, amivel befolyásolod a szituációkat, és megállod a helyedet minden helyzetben
 • Szert teszel több ezer órányi tapasztalaton alapuló tudásra, stratégiára és anyagokra

Extra bónusz minden tréningünkön:

 • Kérdezhetsz és személyreszabott válaszokat kaphatsz - melyet egyetlen könyvben sem találsz meg
 • Olyan motiváló és pozitív közegben leszel, mely hatalmas erőt fog adni a folytatáshoz
 • Igaz barátságok fognak születni: új, hozzád hasonló emberekkel bővül majd a baráti köröd

Dátum: 2018. április 14-15. (szombat - vasárnap) / 10.00-19.00 (vip terepoktatás szombaton: 21.30-0.30)

Helyszín: Novotel Budapest City **** 1123 Alkotás utca 63-67

Gyakran feltett kérdések és válaszok

K.  Miben más ez, mint a többi tucat tréning?

V.  Tréningünk a tudatos ismerkedés és párkapcsolat kulcs alapelveire fókuszál, melyeket lefordít az élet minden területére. Nálunk nem arról van szó, hogy szedjél fel valakit minden este a buliban, hanem hogy megtaláld a hozzád illő nőt. Ezen kívül mérhető és valós átalakuláson mész keresztül, amely életed több területére (párkapcsolat, karrier, emberi kapcsolatok) is pozitív hatással lesz.

K.  Hogyan tudok ilyen sokat tanulni ilyen rövid idő alatt?

V.  Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára, vagy több tervre a jövőben. Ez az élő tréning nagyon intenzív. Az órák hosszúak, de gyorsan elrepülnek. A tanulásunk aktív, és nem passzív. Az időt nem ücsörögve és előadásokat hallgatva fogod tölteni, hanem interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás gyakorlatokon fogsz részt venni.

K. Találhatok itt társakat, akikkel később együtt mehetünk ismerkedni, vagy közös időt eltölteni?

V.  Természetesen. Mivel a programunk az életén több területére fókuszál, mindenféle ember jön hozzánk. A diákjaink között mély kötődés alakul ki egymáshoz a programunk során, és sokan közülük élethosszig tartó barátságokat kötnek. Azon felül, hogy hatékonyabb személlyé válsz, sok emberrel találkozol majd az élet minden területéről.

K.  Már párkapcsolatban élek, ez a program tud bármit tenni értem?

V.  Abszolút! Számos tanulónk hosszútávú kapcsolatban él és azért jön el a hozzánk, hogy megtanulja, hogyan váljon érdekesebbé és vonzóbbá a társa számára. Szintén megtanulnak kifejleszteni más kulcsfontosságú készségeket, mint pl.: megtanulni azt, hogy hogyan alakítson ki kapcsolatokat, hogyan legyen jó viszonya a kollégáival és hogyan váljon hatékonyabb vezetővé a munkában. A tréning végső soron arról szól, hogy kihozd magadból a legtöbbet az életed minden területén, így a párkapcsolatodban is. A karizma és a tudatosság, amit mi előhozunk belőled, jobb társsá, férfivá, vezetővé tesz Téged.

K.  Milyen típusú emberek jönnek a tréningre?

V.  Bárki jöhet, egyedülálló és házas is - aki szeretné megtalálni a hozzá illő társat, és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Ügyfeleink szinte minden területről érkeznek. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

K.  Már voltak sikereim a nőknél. Mit fogok kapni a tréningtől?

V.  Szuper! Ez azt jelenti hogy nagyon jó alapjaid vannak a munkához. Számos tanulónk már szociálisan magabiztos és sikeres a vállalkozásában, valamint a magánéletében. A legfontosabb alapelvünk az elkötelezettség a folyamatos növekedés és fejlődés mellett. Ez azt jelenti, hogy mindig több tanulnivaló, több felfedeznivaló és több készségfejlesztő lehetőség van.

S mivel folyamatosan fejlődő férfi vagy, mindig van egy értékes hely számodra a programunkban. A Coach-aink el tudnak vinni téged - onnan, ahol most vagy, bárhol is legyen az - csillagászati helyekre. Itt a vonzástól és a randizástól kezdve a kapcsolatépítésen keresztül a vezetői készségekig mindig van helye a növekedésnek. Ez megmagyarázza, hogy miért dönt úgy sok diákunk, hogy visszatér egy második programra.