UTOLSÓ HELYEK ÉS UTÁNA TELTHÁZ!

7 Lépés és 7 Gyakorlat: Hogy Közelebb Kerülj a Nőkhöz és a Belső Önbizalmadhoz

Csatlakozz Hozzám és Női Oktatóimhoz és Ismerd Meg az Elsők Között a KarizMan-Módszert, Mely a Leggyorsabban Juttat El Téged a Valódi Önbizalomig és a Boldog Párkapcsolatig!

Baráti üzenet Freiwill Ádámtól Neked, Férfitársamnak!

"Ne győzz le sok királylányt, hogy aztán feleségül vehesd a sárkányt!". 🙂

Mindannyian vágyunk egy nőre, egy társra, egy szeretőre. Na de megtalálja-e férfiasságunk az utat a kiválasztott hölgy nőiességéhez? Hiszen a nő csak akkor tud nőként kiteljesedni melletted, ha ténylegesen férfi vagy mellette a szó legférfiasabb értelmében.

És bizony a férfiasság komoly játék. Minden benne van a harcoson, a királyfin át az öreg aggastyán bölcsességéig. Egy játék, ahol vannak játékszabályok - melyekből minél többet ismersz, annál jobb játékossá válsz.

Hiszen minél jobban érted és alkalmazod, hogy a nőkre nem logikusan, hanem az érzések útján érdemes hatni...hogy az érintéseidtől és a belső szexuális szabadságodtól függ sokszor, hogy barátzónába kerülsz-e...hogy a magabiztosság nem a "csajozós szövegeken" múlik...és hogy a férfias tűz, melyre egy nő vágyik már ott van benned, csak fel kell ébresztened magadban.

Természetesen nem kötelező játszani és a társas dinamikák szabályait ismerni. Szingliként is lehet élni pl. mamahotelben.

Vaktában is lehet próbálkozni itt-ott, hátha majd a nagy számok törvénye segít. Az egyedüli kérdés az, hogy érdemes-e? Nem fog-e fájni majd utólag, hogy ezt a döntést hoztad meg? Mert a nem-döntés is döntés!

Ha úgy érzed, hogy ideje a tettek mezejére lépned, vedd kezedbe férfias erőidet, szállj szembe a kifogásokkal és félelmekkel, mely máig meggátoltak a cselekvésben.

Egy bátor, férfias játékra hívlak, melyben nem egyedül, hanem sok más hozzád hasonló cipőben járó társaddal együtt játszhatsz! Nem skandert vagy csocsót, hanem a férfi-női dinamika játékát, mely életünk minden szegletét behálózza és színnel tölti fel.

Ez az a játék, mely a legnagyobb mértékben adhat hozzá vagy vehet el a boldogságodból és férfiasságodból!

Gyere és játsszunk együtt!

fade-leftfade-rightA NAP KÉT RÉSZBŐL FOG ÁLLNI:

Miért érdemes most mindenképpen eljönnöd?

Először is azért, mert aki meglátogatja bármelyik rendezvényünket, az fejlődik. Nem zsákbamacskát árulunk, nem hitegetünk, hanem a szükséges lépéseket és a stratégiát vázoljuk meg Neked. A konkrét módszereket adjuk a kezedbe és gyakoroljuk be veled, hogy a nőkkel való kapcsolatod napról-napra jobbá váljon.

A mai nap első része is erről fog szólni: egy új szemléletmód és megközelítés a nőkhöz, az ismerkedéshez, a párkapcsolathoz.

Másrészről pedig a 2018-ban induló KarizMan 2 napos alapképzésbe tekinhetsz be most a tréning árának szó szerint a tizedéért. Az elsők között tapasztalhatod meg a KarizMan-módszer alapgyakorlatait a képzett női oktatóim segítségével.

Olyan nem mindennapi önbizalom-növelő élményben lesz itt pár órán keresztül részed, melyre már régóta áhítozol.

A legszebb az egészben pedig az, hogy a kockázatod 0, mert a teljes árra én magam Freiwill Ádám vállalom személyesen a garanciát.

Szóval ha úgy éreznéd, hogy hiába jöttél el, akkor szó nélkül visszakapod a teljes befizetett összeget!

Ez a nap az alábbiakról fog szólni:

 • Egy olyan új szemléletmódba avatlak be, mellyel a nőkhöz egy átlag feletti szinten közeledhetsz és visszautasítás helyett érdeklődést válthatsz ki
 • Megtanulod elengedni azt a félelmet: hogy magányos maradsz, hogy nem vagy rá képes vagy hogy elhagy Téged a párod
 • Megérted: hogyan férkőzhetsz hozzá ahhoz a korlátlan férfi erőhöz, mely már most is ott van benned, csak nem tudsz róla
 • Megismered a lépéseket, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy a belső és külső életed a káosz és az állandó hullámvölgyek helyett egy stabilan fejlődő, pozitív pályára álljon

I.rész: Gyakorlatias előadás a 7 lépésről

Ha már régebb óta ismersz minket és sok videót láttál/sok tréningünkön voltál, akkor tudhatod, hogy a nőket, az ismerkedést és a párkapcsolatot sok szempontból közelítettük már meg.

A mai napon mégis, ismét egy új szempontból ragadom meg a férfi-női kapcsolatot, hogy ne csak az új érdeklődők, hanem a régi visszajárók is megtapasztalhassanak valami mást.

Az előadásom gyakorlatokkal lesz teletűzdelve és ugyanúgy rengeteg tanulhat belőle az, akinek már van párkapcsolata, mint aki még csak most kezd el ismerkedni és fejlődni ezen a területen.

Ismét az elmúlt 2017-es év tapasztalatát sürítem be a mondandómba az idei egyetlen nyilvános előadásomon, hiszen ebben az évben is ritkán volt velem lehetőség találkozni leszámítva pár privát ügyfelet és nem meghirdetett rendezvényt.

 

Pár motívum az előadásból:

 • Milyen rejtett oldala és felhasználatlan ereje van a belső konfliktusnak és a külső konfrontációnak
 • Mely típusa a félelmeknek pozitív és igazából szükségünk is van rá, melytől alapesetben menekül a legtöbb férfi
 • Hogyan ismerd fel a rejtett, tudattalan hátsó szándékokat, melyeket a nő azonnal visszautasítással büntet
 • Ismerd fel az igazi függőségeidet és oldd fel őket, hogy a valódi szabadságban megtaláld a legmélyenszántóbb belső magabiztosságodat
 • Hogyan juss el az érzékiségtől a tiszta szeretet és szerelem élményéig, mindenféle trükk vagy technika nélkül

II.rész: A KarizMan-módszer

Ugyan nem fogom idő előtt lehúzni a teljes leplet 2018 egyik legnagyobb durranásáról (melyen az előző években szorgosan dolgozott a csapat), de pár izgalmas részt felfedek belőle neked a tréning második felében!

A KarizMan-módszer lényege a gyakorlatias, élményszerű tanulás egy olyan pozitív, elfogadó és támogató környezetben, ahol a játékosság és a felszabadultság van a középpontban.

hrowback

A speciálisan erre kidolgozott és letesztelt gyakorlatok hatására a belső fejlődési folyamatod felgyorsul és tartósabb lesz a változás. A férfias testbeszéd sokkal mélyebben rögzülnek benned, a verbális kommunikációd lazább és könnyedebb lesz. Egyszerűen olyan jól érzed magadat a vonzó női oktatók körében, mint valószínűleg még soha.

Régi visszautasítások, fájdalmak és traumák kezdenek el begyógyulni a szívedben, de nem elnyomva (mint eddig sokszor), hanem feloldva őket. Felismerve a mögöttük lévő kihívást, feladatot és erőt.

Egy megújult önmagaddal találkozol a gyakorlatok alatt, mely a friss alapot fogja szolgálni a megváltozott személyiségedhez és életedhez.

Ami itt történik az nem csoda, de mégis sokan egyfajta "belső varázslatnak" élik meg, hiszen eddig nem volt lehetőségük ilyen szintű átalakulásra.

A legfontosabb az, hogy a változás élménye a tied és azt nem veheti el már tőled senki. Magaddal viszed és ez ad erőt majd a folytatáshoz a mindennapokban.

Természetesen ebben a kb. 2 órában csak az alapgyakorlatokkal fogsz tudni megismerkedni, de ez már önmagában egy nagy lökést lehet számodra így az év végén.

Fontos azt is hangsúlyozni, hogy ez egy kóstoló lesz és ezért is kerül a tréning árának a tizedébe a mai nap, amihez még jár az első részben a kb. 1-1,5 órás gyakorlatias előadás.

Szóval, mire vársz?! Jelentkezz a lap alján míg be nem telnek a helyek!

 

A kb. 120 kiválasztott férfi, akiken eddig a KarizMan-módszert teszteltük, ilyen eredményekről számoltak be:

 • A tréning után sokkal bátrabban, maguktól mertek odamenni ismeretlen nőkhöz úgy, hogy korábban ez vagy csak nagyon ritkán vagy egy belső "erőszak" által sikerült
 • Valaki úgy fogalmazott: "Volt egy nagy szekrény, amibe mindent bedobáltam amivel nem mertem szembenézni. Most egy kicsit kinyílt az ajtó és érdekes módon könnyebb is lett."
 • Sokkal mélyebb önismeretet éltek át a férfi-női energiák fogadása és áramoltatása terén, mint eddig
 • Egyfajta melegítő tüzet éreztek a mellkasukban, ami erővel töltötte fel őket
 • Totális felszabadultságot éltek át, de nem csak fejben, hanem főleg érzésben és élményben

KI VAGYOK ÉN ÉS MIÉRT TARTOM A TRÉNINGET?

Több mint 10 éve kutatom a női-férfi kapcsolatteremtést az ismerkedés és párkapcsolatok terén. Azóta több ezer férfinak és nőnek segítettem megtalálni a hozzájuk tartozó Igazit.

Főként saját tapasztalatokból szereztem meg azt a látásmódot, hogy érzékeljem a legrejtettebb részleteket is és megállapítsam, hogy mi is tart vissza téged az utadon, utatokon.

Hol találkozhattunk már?

100% Elégedettségi Garancia

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett, akkor jelezd felém a tréning folyamán és a teljes összeget visszaadom neked. Ha a tréning végén úgy éreznéd, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél - annal ellenére, hogy mindent beleadtál, együtt leülünk és megbeszéljük, hogyan tudnád még jobban beépíteni az itt tanultakat és belátható időn belül elérni a célodat.

KORÁBBI TRÉNINGJEIM RÉSZTVEVŐI

Jelentkezz Most és Vedd Kezedbe Életed Irányítását, Hogy Meghódítsd és Megtartsd Álmaid Nőjét!

SIESS: UTOLSÓ HELYEK!

Super VIP
79.970Max 2 fő!
 • Részvétel a tréningen
 • Ültetés az 1. sorban
 • Beszélgetés és vacsora Ádámmal (személyesen kérdezhetsz), a vacsora ára benne van
 • Választható extra E-DVD 30.000 Ft értékben
 • 2 óra VIP Coaching - (50.000 Ft értékben)
JELENTKEZÉS!
VIP
49.970Max 8 fő!
 • Részvétel a tréningen
 • Ültetés az 1. sorban
 • Beszélgetés és vacsora Ádámmal (személyesen kérdezhetsz), a vacsora ára benne van
 • Választható extra E-DVD 15.000 Ft értékben
 • -
JELENTKEZÉS
Alap
4.970
 • Részvétel a tréningen
 • -
 • -
 • -
 • -
JELENTKEZÉS

Fontos: a nap tartalma nem lesz utólag megrendelhető videón.

Ezeket a változásokat fogod tapasztalni a tréning során és után:

 • Megismered a konkrét lépéseket, melyek álmaid nőjéhez és egy harmonikus párkapcsolathoz vezetnek
 • Eléred azt az önbizalmat, amivel befolyásolod a szituációkat és megállod a helyedet minden helyzetben
 • Szert teszel több ezer órányi tapasztalaton alapuló tudásra, stratégiára és anyagokra

Extra bónusz minden tréningünkön:

 • Kérdezhetsz és személyreszabott válaszokat kaphatsz - melyet egyetlen könyvben sem találsz meg
 • Olyan motiváló és pozitív közegben leszel, mely hatalmas erőt fog adni a folytatáshoz
 • Igaz barátságok fognak születni: új, hozzád hasonló emberekkel fog bővülni a baráti köröd

Dátum: 2017. december 16. (szombat) / 14.00-18.00 (vip: 21.00-ig)

Helyszín: HattyúHáz, 1015 Budapest Hattyú utca 14.

Gyakran feltett kérdések és válaszok

K.  Miben más ez, mint a többi tucat tréning?

V.  Tréningünk a tudatos ismerkedés és párkapcsolat kulcs alapelveire fókuszál, melyeket lefordít az élet minden területére. Nálunk nem arról van szó, hogy szedjél fel valakit minden este a buliban, hanem hogy megtaláld a hozzád illő nőt. Ezen kívül mérhető és valós átalakuláson mész keresztül, amely életed több területére (párkapcsolat, karrier, emberi kapcsolatok) is pozitív hatással lesz.

K.  Hogyan tudok ilyen sokat tanulni ilyen rövid idő alatt?

V.  Egyből a lényegre térünk. Úgy hisszük, hogy csupán okos és kemény munkára van szükséged a jelenben, nem pedig több időre, több technikára vagy több tervre a jövőben. Ez az élő tréning nagyon intenzív. Az órák hosszúak, de gyorsan elrepülnek. A tanulásunk aktív és nem passzív. Az időt nem ücsörögve és előadásokat hallgatva fogod tölteni, hanem interaktív-, kommunikációs-, ismerkedési-, szociális-, intimitás gyakorlatokon fogsz részt venni.

K. Találhatok itt társakat, akikkel később együtt mehetünk ismerkedni vagy közös időt eltölteni?

V.  Természetesen. Mivel a programunk az életén több területére fókuszál, mindenféle ember jön hozzánk. A diákjaink között mély kötődés alakul ki egymáshoz a programunk során és sokan közülük élethosszig tartó barátságokat kötnek. Azon felül, hogy hatékonyabb személlyé válsz, sok emberrel találkozol majd az élet minden területéről.

K.  Már párkapcsolatban élek, ez a program tud bármit tenni értem?

V.  Abszolút! Számos tanulónk hosszútávú kapcsolatban él és azért jön el a hozzánk, hogy megtanulja, hogyan váljon érdekesebbé és vonzóbbá a társa számára. Szintén megtanulnak kifejleszteni más kulcsfontosságú készségeket, mint pl.: megtanulni azt, hogy hogyan alakítson ki kapcsolatokat, hogyan legyen jó kapcsolata a kollégáival és hogyan legyen hatékony vezető a munkában. A tréning végső soron arról szól, hogy kihozd magadból a legtöbbet az életed minden területén, így a párkapcsolatodban is. A karizma és a tudatosság, amit mi előhozunk belőled, jobb társsá, férfivá, vezetővé tesz Téged.

K.  Milyen típusú emberek jönnek a tréningre?

V.  Bárki jöhet, egyedülálló és házas is - aki szeretné megtalálni a hozzá illő társat és vele egy boldog, tartós párkapcsolatot akar működtetni. Ügyfeleink szinte minden területről érkeznek. Minden szakmából és szakágból. Tanítottunk már vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, mérnököket, tanácsadókat, és IT-seket. Coach-oltunk már főiskolai diákokat, színészeket és pl. katonai különleges egységek tagját is.

K.  Már voltak sikereim a nőknél. Mit fogok kapni a tréningtől?

V.  Szuper! Ez azt jelenti hogy nagyon jó alapjaid vannak a munkához. Számos tanulónk már szociálisan magabiztos és sikeres a vállalkozásában és a magánéletében. A legfontosabb alapelvünk az elkötelezettség a folyamatos növekedés és fejlődés mellett. Ez azt jelenti, hogy mindig több tanulnivaló, több felfedeznivaló és több készségfejlesztő lehetőség van.

S mivel folyamatosan fejlődő férfi vagy, mindig van egy értékes hely számodra a programunkban. A Coach-aink el tudnak vinni téged - onnan, ahol most vagy, bárhol is legyen az - csillagászati helyekre. Itt a vonzástól és a randizástól kezdve a kapcsolatépítésen keresztül a vezetői készségekig mindig van helye a növekedésnek. Ez megmagyarázza, hogy miért dönt úgy sok diákunk, hogy visszatér egy második programra.